Izrada internet prezentacija – web sajtova

Postojanje sajta samom po sebi ne znači da će i biti posećen i uspešan. U zavisnosti šta želite da postignete internet prezentovanjem naš tim pristupa sa punom odgovornošću i željom da vaš uloženi novac ima punu svrhu.
Prezentacija mora da bude sadržajna i kvalitetna, ona na prvom mestu je vaša lična karta, mora da posetiocu pruži sve informacije koje ga ineteresuju, na drugom mestu je što je nama bitno je naš potpis da je to naš rad.
Bez obzira na vrstu informacije koju pružate potencijalnim klijentima ili imate blog, časopis, prodavnicu on mora da zadovolji određene karakteristike.
Sajt mora uvek biti kvalitetan i mora da zadovolji sledeće zahteve:

Jedinstven sadržaj – Iako vam se učini da konkurencija napisala lep tekst o sebi, tekstvi na našim sajtovima moraju biti originalni.

Stručnost – Pokažite stručnost u oblasti u kojoj želite da se prezentujete. To vas odvaja od ostalih a samim tim i ozbiljno interesuje potencijalne korisnike.

Pristupačnost – Sajtovi koje mi izrađujemo, moraju biti čitljivi ne samo na računarima, već i na drugim uređajima koji imaju pristup internetu, mobilnim telefonima, tablet uređajima, smart televizorima.

User friendly – Korisnik sajta mora da se jednostavno snalazi na sajtu.

Optimizacija – Posebna usluga, gde naši klijenti žele da pretraživači (google, yahoo, bing,….) nude u pretragama baš njihovu prezentaciju. Veoma je važno umeti optimizovati sajt jer se može i preterati i da se izazove suprotni efekat. Sajtovi kojima radimo SEO optimizaciju u pretragama su obično na provoj strani google pretrage

Brzina – Sajt mora brzo da se otvara, radimo na jednostavnosti koda, koristimo brze servere u zavisnosti kojoj se publici obraćaju naši klijenti, domaćoj ili stranoj.

Društvene mreže – Facebook, Instagram, Snapchat, najčešće društvene mreže koje se koriste u Srbiji. Danas je nezamislivo imati sajt a ne povezati ga bar sa Facebook-om i imati stranu na njemu. Veliki broj korisnika dnevno po više sati provodi na ovoj društvenoj mreži, tako da je nezaobilazan kao kanal promocije vašeg internet sajta koji, prezentuje, nudi, prodaje, proizvod ili uslugu.

Interaktivnost – Ukoliko imate potrebu za komunicijom sa posetiocima sajta, potrebna vam je povratna informacija o proizvodu, ili pružite dodatne informacije, omogućavamo kontrolisanu komunikaciju sa korisnicima. Zbog čega? Bitna je administracija komentara zbog bojazni od stvaranja spam (neželjenih, nepristojnih, govora mržnje) poruka i komentara.
.